Thuisbezorging van medicijnen

Meer dan 45.000 patiënten in Nederland vertrouwen op Alcura voor de thuislevering van hun gespecialiseerde medicatie. Ons ervaren team verzekert een veilig transport van de specialistische medicatie naar uw patiënt. Dit bespaart tijd en geeft een betere behandelervaring. 

Alcura leveringen

Complete behandelpakketten

Vandaag de dag hebben patiënten met complexe ziektecondities meer dan alleen een medicatiebehoefte. Daarom leveren wij complete behandelpakketten, zoals medische uitrusting, medische hulpmiddelen, naaldencontainers, infuuspompen, voor gedoseerde medicijnverpakkingen en koelkasten voor medicijnopslag. 

Handige en vertrouwde levering

Ons patiëntserviceteam heeft met alle patiënten telefonisch contact om af te spreken wanneer en waar de medicijnen bezorgd moeten worden. Daarnaast is het mogelijk voor de patiënt om de medicijnen af te halen bij de eigen apotheek. Onze medewerkers zijn allemaal getraind om bijwerkingen en productklachten te herkennen en te registreren volgens protocol. 

Kwaliteit en veiligheid

Alcura houdt zich aan strikte kwaliteitscontroleprocessen en -procedures, waardoor wij aan al onze patiënten een kwaliteitsdoseringsdienst bieden die volgende de meest recente ISO-norm is gecertificeerd en door geregistreerde apothekers wordt gecontroleerd.

*Alcura statistieken. Cijfers zijn van 31 mei 2023.

Contact

Onze openingstijden zijn tussen 08.00 uur en 18:00 uur van maandag tot en met vrijdag.

088 1040 195

Fax: 088 1040 196