Over ons

Over ons

Alcura werkt samen met diverse professionals in de gehele keten van de gezondheidszorg, waaronder de farmaceutische industrie, producenten van medische hulpmiddelen, handelsbedrijven en logistieke partners. Maar ook ziekenhuizen, apothekers binnen en buiten het ziekenhuis, gezondheidscentra, medisch specialisten en specialistische verpleegkundigen. In nauwe samenwerking leveren wij niet alleen geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, maar voegen we hier excellente patiëntenzorg aan toe als ook innovatieve nieuwe oplossingen die de patientenzorg en ervaringen van patiënten verbeteren.

Bent u een farmaceutisch bedrijf, biotechnisch bedrijf of een hulpmiddelenleverancier? Bij Alcura kunt u terecht voor een breed scala aan diensten, innovaties en toegevoegde waarden die u kunt inzetten in combinatie bij uw genees- dan wel hulpmiddelen.

Internationale ervaring

In samenwerking met zorgprofessionals, zorgorganisaties en –bedrijven ondersteunen wij meer dan 150.000* patiënten in zeven Europese landen. Alcura is onderdeel van Alliance Healthcare, dat weer onderdeel is van Walgreens Boots Alliance. Walgreens Boots Alliance is de eerste wereldwijde farmacie geleide onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn.  Walgreens Boots Alliance, met een aanwezigheid in meer dan 25** landen en werk voor meer dan 415.000** mensen. Ons doel is om mensen over de hele wereld te helpen een gezonder en gelukkiger leven te laten leiden.

*Indicatieve cijfers maart 2014
**Per 31 augustus 2018 gebaseerd op openbare informatie over Amerisource Bergen

Contact

Onze openingstijden zijn tussen 08.30 uur en 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag

+31 (0) 88 1040 195