Over ons

Over ons

Alcura werkt samen met diverse professionals in de gehele keten van de gezondheidszorg, waaronder de farmaceutische industrie, producenten van medische hulpmiddelen, handelsbedrijven en logistieke partners. Maar ook ziekenhuizen, apothekers binnen en buiten het ziekenhuis, gezondheidscentra, medisch specialisten en specialistische verpleegkundigen. In nauwe samenwerking leveren wij niet alleen geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, maar voegen we hier excellente patiëntenzorg aan toe als ook innovatieve nieuwe oplossingen die de patientenzorg en ervaringen van patiënten verbeteren.

Bent u een farmaceutisch bedrijf, biotechnisch bedrijf of een hulpmiddelenleverancier? Bij Alcura kunt u terecht voor een breed scala aan diensten, innovaties en toegevoegde waarden die u kunt inzetten in combinatie bij uw genees- dan wel hulpmiddelen.

Internationale ervaring

In samenwerking met zorgprofessionals, zorgorganisaties en –bedrijven ondersteunen wij patiënten in zeven Europese landen. Alcura is onderdeel van Alliance Healthcare, dat weer onderdeel is van AmerisourceBergen. AmerisourceBergen heeft een aanwezigheid in meer dan 50+ landen en werk voor meer dan 44.000 mensen. Met als gezamelijke verantwoordelijkheid een gezondere toekomst te creëren.


 

Contact

Onze openingstijden zijn tussen 08.00 uur en 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

088 1040 195