Verpakking en levering

Verpakking en levering

Alcura heeft uitgebreide ervaring in het leveren en toedienen van genees- en hulpmiddelen aan patiënten. Als onderdeel van AmerisourceBergen/Alliance Healthcare, hebben we een uitgebreide leveringscapaciteit van genees- en hulpmiddelen via Alliance Healthcare en/of aangesloten apotheken. Onze diensten en oplossingen ondersteunen patiënten bij een juiste inname van hun medicijndosering, waardoor de veiligheid en doeltreffendheid van de behandeling van de patiënt wordt verbeterd. Voor Nederland werkt Alcura hiervoor onder andere nauw samen met Spits. Als onderdeel van AmerisourceBergen / Alliance Healthcare hebben we ook een uitgebreide leveringscapaciteit wat betreft geneesmiddelen via Alliance Healthcare en persoonlijke adviezen en ondersteuning door Alphega apotheken en/of Boots apotheken.

Voordelen van Alcura voor de farmaceutische industrie

  • Alcura houdt zich aan strikte kwaliteitscontroleprocessen en -procedures, waardoor wij aan al onze patiënten een kwaliteitsdoseringsdienst bieden die volgens de meest recente ISO-norm gecertificeerd is.

  • Extreem hoge betrouwbaarheid van gegarandeerde output bij een foutenpercentage van bijna nul.

  • Medicijnen kunnen worden gedoseerd in apparaten die de patiënt helpen hun medicijnen in de juiste dosering tot zich te nemen.

  • Onze apothekers managen medicatie door voorschrijvers en patiënten te ondersteunen met farmaceutische ondersteuning en een proactief receptmanagement.

Gespecialiseerde diensten

  • Levering van doseringsapparaten om therapietrouw van patiënten te helpen bevorderen.

  • Professionele expertise om de therapietrouw van patiënten mogelijk te maken.

  • Uitstekend distributiemanagement en logistiek beheer om uw zichtbaarheid op de markt te waarborgen.

Contact

Onze openingstijden zijn tussen 08.00 uur en 18:00 uur van maandag tot en met vrijdag.

088 1040 195