Medicatie op naam

Medicatie op naam

Alcura zorgt voor een deskundige farmaceutische bereiding van geneesmiddelen in een geschikte vorm die resulteert in een veilig en bruikbaar product voor de patiënt. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het voor toediening gereedmaken van medicatie, vanuit een centrale locatie of bij de patiënt thuis. Daarnaast kunnen de collectieve mogelijkheden van AmerisourceBergen/Alliance Healthcare worden ingezet om op maat gemaakte behoeften van de farmaceutische industrie te leveren.

Uitgebreide mogelijkheden om op maat gemaakte farmaceutische oplossingen samen te stellen en te leveren

  • Op maat gemaakte verstrekking van geneesmiddelen in speciale doseringssystemen om patiënten in staat te stellen hun behandeling te volgen.

  • We kunnen services op het gebied van laboratoriumtests bieden om de kwaliteit van geneesmiddelen en de ingrediënten ervan te beoordelen.

Gespecialiseerde diensten

  • Afgestemde dosering via dispensing boxen.

  • Verstrekking van injecteerbare medicijnen zoals bijvoorbeeld antibiotica via toedieningssystemen.

  • BCM, Europa's grootste health en beauty contract manufacturer.

Het gedoseerd verpakken van medicijnen speelt een centrale rol in het verbeteren van de therapietrouw. Zeker voor mensen met een chronische ziekte of complexe doseringsschema’s.

Bij Alcura kunnen wij u ondersteunen in het leveren van medicatie bij patiënten door het gebruik van innovatieve voorverpakkingsmethoden die helpen de compliance van de patiënten te verhogen.

Contact

Onze openingstijden zijn tussen 08.00 uur en 18:00 uur van maandag tot en met vrijdag.

088 1040 195